Logo small

Sherbime

Eskurzione dhe udhëtime:

Në varësi te sezonit, ne ju ofrojmë eskurzione dhe udhëtime të ndryshme duke filluar nga hoteli ynë Montefila.

Shërbimi me autobus i plazhit:

Cdo ditë, ne kemi shërbime me autobus për në Plazhën e Madhe (Velika Plaza) vetëm për ju (zgjatja e udhëtimit reth 3-5 Minuta).

Transfertat për ne aeroport (Cmimet janë për vajtje-ardhje):

 • Aeroporti 1-4 Persona 5-8 Persona >8 Persona
  Podgorica (90km) 130€ 150€ Me marrëveshtje
  Tivat (100km) 130€ 150€ Me marrëveshtje
  Dubrovnik (Croatia, 160km) 280€ 300€ Me marrëveshtje
  Tirana (Albania, 140km) 240€ 260€ Me marrëveshtje
Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


 • English (en)
 • Deutsch (de)
 • Crnogorski (me)
 • Shqip (sq)