Logo small

Apartmane për 2-4 persona me nxemje qëndrore (56m2)

Dhoma fjetjes:

 • Shtrat dopio
 • SAT TV
 • Klimë
 • Ballkon

Dhoma ndenjes me kuzhinë:

 • Kënd kuzhine me friz,furrë,lavaman kuzhine,mikrovalë
 • Garnitura e dhomës së ndenjes (me couch për fjetje per 2 persona)
 • Garnitura e dhomes se ushqimit me tavoline dhe 4 karrige
 • Tavoline per shkrim
 • SAT TV
 • Klimë
 • Lidhje me internet falas (me Kabëll dhe Wi-Fi)
 • Dush kabinë
 • Tharëse flokësh
 • Ballkon me tavolinë dhe karrige
 • Varëse rrobash
 • Produkte për mirëmbajtje

Ne katet 1-3 gjinden kuzhina me lavaman, mikrovele, ujengrohes dhe ene te nevojshme.

Bad
Das Badezimmer
Apartmanet
Dhoma ndenjes
Kuzhinë
Dhoma ndenjes me kuzhinë
Dhoma fjetjes
Dhoma fjetjes

Cmimi për një natë

Shënim: Për nje vërtetim përfundimtar te rezervimit është e nevojshme një depozitë prej 100 Euro.

Për taksen turistike, regjistrimi dhe çregjistrimi kushton 0,70 Euro në ditë për një person.

Nëse akomodimi shtyhet për: 1 ditë: +30%, për 2 ditë: +20%, për 3 ditë: +10%.

Për fëmijët nga 3 deri në 7 vjet është në zbritje (pavarësisht nga sezoni) prej 50%.

 • Sezona 15.06.20 - 14.09.20

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 88 € 95 €
  2 Persona 124 € 138 €
  3 Persona 156 € 177 €
  4 Persona 184 € 208 €
 • Sezona 15.09.20 - 31.10.20

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 73 € 80 €
  2 Persona 94 € 108 €
  3 Persona 112 € 133 €
  4 Persona 127 € 155 €
 • Sezona 01.11.20 - 31.03.21

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 73 € 80 €
  2 Persona 94 € 108 €
  3 Persona 112 € 133 €
  4 Persona 127 € 155 €
 • Sezona 01.04.21 - 14.06.21

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 73 € 80 €
  2 Persona 94 € 108 €
  3 Persona 112 € 133 €
  4 Persona 127 € 155 €

Dhomat & Apartmanet

Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


 • English (en)
 • Deutsch (de)
 • Crnogorski (me)
 • Shqip (sq)