Logo small

Dhoma 2-4 personashe (30m2)

 • Shtrat dopio
 • Couch (edhe për përdorimin e fjetjes)
 • Tavolinë për shkrim
 • Tavolinë për makiazh
 • Klimë (për nxehje dhe ftohje)
 • SAT TV
 • Frigorifer
 • Lidhje me internet falas (me Kabëll dhe Wi-Fi)
 • Dush kabinë
 • Tharëse flokësh
 • Nxemje në banjo
 • Ballkon me tavolinë dhe karrige
 • Varëse rrobash
 • Produkte për mirëmbajtje

Ne katet 1-3 gjinden kuzhina me lavaman, mikrovele, ujengrohes dhe ene te nevojshme.


Cmimi për një natë

Shënim: Për nje vërtetim përfundimtar te rezervimit është e nevojshme një depozitë prej 100 Euro.

Për taksen turistike, regjistrimi dhe çregjistrimi kushton 0,70 Euro në ditë për një person.

Nëse akomodimi shtyhet për: 1 ditë: +30%, për 2 ditë: +20%, për 3 ditë: +10%.

Për fëmijët nga 3 deri në 7 vjet është në zbritje (pavarësisht nga sezoni) prej 50%.

 • Sezona 01.11.20 - 31.03.21

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 53 € 60 €
  2 Persona 67 € 81 €
  3 Persona 79 € 100 €
  4 Persona 89 € 117 €
 • Sezona 01.04.21 - 14.06.21

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 57 € 64 €
  2 Persona 72 € 86 €
  3 Persona 85 € 106 €
  4 Persona 96 € 124 €
 • Sezona 15.06.21 - 14.09.21

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 73 € 80 €
  2 Persona 104 € 118 €
  3 Persona 130 € 151 €
  4 Persona 151 € 179 €
 • Sezona 15.09.21 - 31.10.21

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 57 € 64 €
  2 Persona 72 € 86 €
  3 Persona 85 € 106 €
  4 Persona 96 € 124 €
 • Sezona 01.11.21 - 31.03.22

  1-4 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 53 € 60 €
  2 Persona 67 € 81 €
  3 Persona 79 € 100 €
  4 Persona 89 € 117 €

Dhomat & Apartmanet

Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


 • English (en)
 • Deutsch (de)
 • Crnogorski (me)
 • Shqip (sq)