Logo small
 • Home

Ju e zbuloni
Malin e ZI

“sekreti i fundit i Europes”

Hoteli,,Montefila” gjendet ne nje rrethine shume te qete ne afersi te ,,Plazhit te Madh’’ dhe tre kilometra larg nga qyteti I ulqinit. Juve ju presin 25 dhoma dhe 3 apartamente tem adhesive te ndryshme. Te gjitha dhomat dhe apartamentet jane te nje cilsie shume te larte dhe te mobiluara rehatshem. Ata kane ne dispozicion per stinet e ftohta te vitit ngrohje qendrore ose ngrohje nen kembe. Ne nje tarrace te gjere nen cati me shtroje per tu rrezitur dhe mbrojtje nga dielli je bejne juve te shijoni nje pamje te mrekullueshme. Ne ketu gjithashtu kemi nje kontribut ekologjik nepermjet perdorimit ten je impianti diellor.


Qëndrueshmëri

Ne promovojmë qëndrueshmërinë përmes:

 • Përdorimi i energjisë diellore
 • Stacion karikimi elektrik për përdorim falas për mysafirët tanëhtpps://www.plugshare.com/location/377689
htpps://www.electromaps.com/en/map/p/268458

ju kerkoni:

 • hotel me rehati te larte dhe atmosfere personale
 • relaksim dhe kenaqesi (pishine Brenda dhe sauna nga vjeshta 2016)
 • planifikim aktiv I pushimeve (psh. Notim, ecje, ciklizem, kajtsurf, zhytje)

dhë të gjitha kta:

 • prane detit me plazhin me te gjate me rere te Malit te Zi ose ne gjret e vegjel
 • ne malet me pamje enderruese te cilet mund te arrihen shpejt, peizazhe te ndryshme
 • ne afersit e liqeneve te medhenj te Europes Jugore me ndikimin e tyre ne kafshet dhe boten bimore
 • ne kontakt me nje kulture te vjeter mijevjecare te perjetuar
 • ne nje klime me faktore te vertetuar natyror te shendetshem nga ajri,deti dhe rera (njohuri personale)


Nese e keni gjetur ate qe jeni duke kerkuar, Ju jeni ne vendin e duhur!


5 Arsy per Montefila

 • Mireqenia
 • Mjedisi I Ulqinit
 • Ekskurzionet
 • Aktivitetet
 • Faktoret sheruesë te natyres se Ulqinit
  • Whirlpool Outdoor
  • UTCG1614HDR
  • UTCG1599HDR

  Mireqenia

  Ne nje pishine te hapur te madhe(mesatarishte 4 metra) para hotelit Ju mundeni ne cfaredo moti te shijoni nje art te vecante te nje pervoje te masazhit dhe xhakuzi. Pishina e hapur(10×5 metra),restaurant dhe bari gjenden perballe ne hotilin ,,Primafila” dhe kjo eshte gjithashtu Brenda udheheqjes sone. Trajtimi spa ne katin perdhes me pishine brenda(8×4 metra),sauna dhe me tarrace me shtrojse u afron juve edhe ne ditet e ftohta pavarsisht stines se vitit relaksim te kenaqshem.

 • Mjedisi I Ulqinit

  Zbuloni ju mjedisin e Ulqinit,me qytetin,qytetin e vjeter,plazhin e madh,plazhin e vogel,plazhet shkembore,gjirin e Valdanosit,gadishullin Ada Bojana dhe kriporen.

 • Ekskurzionet

  Shqyrtoni ju natyren dhe peizazhet unike ne liqenin e Shkodres,parkun nacional te Llovqenit,gjirin e Kotorrit dhe Rijeka Cernojeviq. Destinacione tjera interesante jane qytetet Shkodra(Shqiperi) dhe Dubrovnik(kroaci). Kanjoni Tara,mali I Durmitorit dhe parku nacional Biogradska Gora ofrojne me se paku nje mundesi fjetjeje te vlefshme per tu pare.

 • Aktivitetet

  Aktivitetet me te ndryshme, si ecja, ciklizmi dhe ciklizmi ne male, kajtsurf, zhytje, kalerim, udhetime me anije, rafting dhë udhetim ne kanjonin “Tara” ju zgjerojne juve mundesit e pushimit.

 • Faktoret sheruesë te natyres se Ulqinit

  Rera e lehte radioactive e Ulqinit ju pershtatet juve vecanerisht per trajtim mjeksor te levizjes se duarve dhe kembeve, per reumatizimin e shpines dhe per crregullime intervertebrale dhë per dhimbjet e nervit shiatik. Ajri I pasur me jod heq gjithashtu ankesat astmatike dhe simptomat e semundjes bronkiale. Efekte tjera positive jane edhe per semundjet e traktit te zorreve, per zorre nervore, e deri per kronik inflamatore, semundjet e zorreve si colitis dhe zbulimin e morbus Crohn. Eshte interesante te vezhgoni se si te semurit rrine per ore te tera se bashku ne reren e nxehte.


 • Mireqenia

  Mireqenia

  Ne nje pishine te hapur te madhe(mesatarishte 4 metra) para hotelit Ju mundeni ne cfaredo moti te shijoni nje art te vecante te nje pervoje te masazhit dhe xhakuzi. Pishina e hapur(10×5 metra),restaurant dhe bari gjenden perballe ne hotilin ,,Primafila” dhe kjo eshte gjithashtu Brenda udheheqjes sone. Trajtimi spa ne katin perdhes me pishine brenda(8×4 metra),sauna dhe me tarrace me shtrojse u afron juve edhe ne ditet e ftohta pavarsisht stines se vitit relaksim te kenaqshem.

 • Mjedisi I Ulqinit

  Mjedisi I Ulqinit

  Zbuloni ju mjedisin e Ulqinit,me qytetin,qytetin e vjeter,plazhin e madh,plazhin e vogel,plazhet shkembore,gjirin e Valdanosit,gadishullin Ada Bojana dhe kriporen.

 • Ekskurzionet

  Ekskurzionet

  Shqyrtoni ju natyren dhe peizazhet unike ne liqenin e Shkodres,parkun nacional te Llovqenit,gjirin e Kotorrit dhe Rijeka Cernojeviq. Destinacione tjera interesante jane qytetet Shkodra(Shqiperi) dhe Dubrovnik(kroaci). Kanjoni Tara,mali I Durmitorit dhe parku nacional Biogradska Gora ofrojne me se paku nje mundesi fjetjeje te vlefshme per tu pare.

 • Aktivitetet

  Aktivitetet

  Aktivitetet me te ndryshme, si ecja, ciklizmi dhe ciklizmi ne male, kajtsurf, zhytje, kalerim, udhetime me anije, rafting dhë udhetim ne kanjonin “Tara” ju zgjerojne juve mundesit e pushimit.

 • Faktoret sheruesë te natyres se Ulqinit

  Faktoret sheruesë te natyres se Ulqinit

  Rera e lehte radioactive e Ulqinit ju pershtatet juve vecanerisht per trajtim mjeksor te levizjes se duarve dhe kembeve, per reumatizimin e shpines dhe per crregullime intervertebrale dhë per dhimbjet e nervit shiatik. Ajri I pasur me jod heq gjithashtu ankesat astmatike dhe simptomat e semundjes bronkiale. Efekte tjera positive jane edhe per semundjet e traktit te zorreve, per zorre nervore, e deri per kronik inflamatore, semundjet e zorreve si colitis dhe zbulimin e morbus Crohn. Eshte interesante te vezhgoni se si te semurit rrine per ore te tera se bashku ne reren e nxehte.

Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


 • English (en)
 • Deutsch (de)
 • Crnogorski (me)
 • Shqip (sq)