Logo small
  • Das Hotel

Rreth Hotelit

Hotel „Montefila” është ndërtuar në vitin 2016 dhe gjendet në një rreth të qetë në afërsi të plazhit të madh,i larguar 3 kilometra nga qendra e qytetit. Hoteli posedon 25 dhoma dhe 3 apartamente të madhësive të ndryshme.Të gjitha dhomat dhe apartamntet komfort të pajisura.Për stinët më të freskëta,hoteli posedon nxemjen qendrore. Fast Wi-Fi në të gjitha fushat e hotelit dhe një ashensor janë në dispozicion. Nga terasa me ulëse dhe çadra për mbrojtje nga dielli mund të shijoni një pamje të mrekullueshme.Me përdorimin e nxemjes solare ju mundëson edhe një kontribut ekologjik. Në pishinën e madhe e cila gjendet para hotelit,pa marrë parasysh kohën,ju mund të shijoni ujin dhe lloje të ndryshme të masazheve. Qendra e Wellnessit në katin përdhes me një pishin (8×4),me saunë dhe terase ju ofron edhe në ditët e freskëta një relaks të këndshëm. Pishina në hapsirë (10×5) restuaranti dhe bari të cilët gjenden përball hotelit “Primafila” gjithashtu gjenden nën udhëheqjen tonë. Në rast se udhëtoni me automjet,në disponim keni vendparkime dhe garazha. Ju ofrojmë edhe transportin deri në aeroport të Podgoricës,Tiranës,Tivatit dhe Dubrovnikut. Si mysafir tonë,ne i kushtjmë vemendje edhe dëshirave tuaja individuale.

Wellness Restoranti Pritje
Hotel Außenansicht Nacht
Hotel bei Nacht
Hotel
Zimmer
Badezimmer
Appartement
Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


  • English (en)
  • Deutsch (de)
  • Crnogorski (me)
  • Shqip (sq)