Logo small

Restoranti

Restauranti dhe bari gjenden perballe ne hotilin ,,Primafila” dhe kjo eshte gjithashtu Brenda udheheqjes sone. Tek ne mundeni me shiju specialitete te ndryshem nga kuzhinja malazeze dhe ajo shqiptar. Gjithashtu nje numer i mall i pijeve presin qe ti shijoni.

Restaurant
Restaurant mit Pool
Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


  • English (en)
  • Deutsch (de)
  • Crnogorski (me)
  • Shqip (sq)