Logo small

Dhomat & Apartmanet

Dhoma 2-3 personashe (24m2)


 • Shtrat dopio
 • Couch (edhe për përdorimin e fjetjes)
 • Tavolinë për shkrim dhe makiazh
 • Klimë (për nxehje dhe ftohje)
 • SAT TV
 • Frigorifer
 • Lidhje me internet falas (me Kabëll dhe Wi-Fi)
 • edhe mashum…
Me shum informacione dhe cmimet
Room 24qm
Room 30qm

Dhoma 2-4 personashe (30m2)


 • Shtrat dopio
 • Couch (edhe për përdorimin e fjetjes)
 • Tavolinë për shkrim
 • Tavolinë për makiazh
 • Klimë (për nxehje dhe ftohje)
 • SAT TV
 • Frigorifer
 • Lidhje me internet falas (me Kabëll dhe Wi-Fi)
 • edhe mashum…
Me shum informacione dhe cmimet

Apartmane për 2-4 persona me nxemje qëndrore (56m2)


 • Dhoma fjetjes:
  • Shtrat dopio, SAT TV, Klimë dhe Ballkon
 • Dhoma ndenjes me kuzhinë:
  • Kënd kuzhine me friz,furrë,lavaman kuzhine,mikrovalë
  • Garnitura e dhomës së ndenjes (me couch për fjetje per 2 persona)
  • edhe mashum…
Me shum informacione dhe cmimet
Appartement 56qm
Appartement 125qm

Apartmane per 2-6 persona me nxemje qendrore (125m2)


 • 2 dhoma fjetjeje (27m2 und 16m2):
  • Shtrat dopio, SAT TV, Klimë dhe ballkon I madh me tavoline dhe karrige (ana veriore )
 • Dhoma ndenjes dhe e ngrenijes me kuzhinë:
  • Kënd kuzhine me friz,furrë,lavaman kuzhine,mikrovalë,makine per larjen e eneve
  • Garnitura e dhomes se ushqimit me tavoline dhe 6 karrige
  • edhe mashum…
Me shum informacione dhe cmimet
Room 24m2

Dhoma 2-3 personashe (24m2)


 • Shtrat dopio
 • Couch (edhe për përdorimin e fjetjes)
 • Tavolinë për shkrim dhe makiazh
 • Klimë (për nxehje dhe ftohje)
 • SAT TV
 • Frigorifer
 • Lidhje me internet falas (me Kabëll dhe Wi-Fi)
 • edhe mashum…
Me shum informacione dhe cmimet
Room 30m2

Dhoma 2-4 personashe (30m2)


 • Shtrat dopio
 • Couch (edhe për përdorimin e fjetjes)
 • Tavolinë për shkrim
 • Tavolinë për makiazh
 • Klimë (për nxehje dhe ftohje)
 • SAT TV
 • Frigorifer
 • Lidhje me internet falas (me Kabëll dhe Wi-Fi)
 • edhe mashum…
Me shum informacione dhe cmimet
Appartement 56m2

Apartmane për 2-4 persona me nxemje qëndrore (56m2)


 • Dhoma fjetjes:
  • Shtrat dopio, SAT TV, Klimë dhe Ballkon
 • Dhoma ndenjes me kuzhinë:
  • Kënd kuzhine me friz,furrë,lavaman kuzhine,mikrovalë
  • Garnitura e dhomës së ndenjes (me couch për fjetje per 2 persona)
  • edhe mashum…
Me shum informacione dhe cmimet
Demo

Apartmane per 2-6 persona me nxemje qendrore (125m2)


 • 2 dhoma fjetjeje (27m2 und 16m2):
  • Shtrat dopio, SAT TV, Klimë dhe ballkon I madh me tavoline dhe karrige (ana veriore )
 • Dhoma ndenjes dhe e ngrenijes me kuzhinë:
  • Kënd kuzhine me friz,furrë,lavaman kuzhine,mikrovalë,makine per larjen e eneve
  • Garnitura e dhomes se ushqimit me tavoline dhe 6 karrige
  • edhe mashum…
Me shum informacione dhe cmimet
Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


 • English (en)
 • Deutsch (de)
 • Crnogorski (me)
 • Shqip (sq)