Logo small

Apartmane per 2-6 persona me nxemje qendrore (125m2)

2 dhoma fjetjeje (27m2 und 16m2):

 • Shtrat dopio
 • SAT TV
 • Klimë
 • Ballkon I madh me tavoline dhe karrige (ana veriore)

Dhoma ndenjes dhe e ngrenijes me kuzhinë:

 • Kënd kuzhine me friz,furrë,lavaman kuzhine,mikrovalë,makine per larjen e eneve
 • Garnitura e dhomes se ushqimit me tavoline dhe 6 karrige
 • Garnitura e dhomes se ndenjes (me couch per fjetje per 2 persona)
 • Tavoline per shkrim
 • SAT TV
 • Klimë
 • Lidhje me internet falas (me Kabëll dhe Wi-Fi)
 • Dush kabinë
 • Tharëse flokësh
 • 2 tavolina per larje ne banjo
 • Banjo e dyte me lavaman
 • Ballkon I madh me tavolinë dhe karrige
 • Varëse rrobash
 • Produkte për mirëmbajtje

Ne katet 1-3 gjinden kuzhina me lavaman, mikrovele, ujengrohes dhe ene te nevojshme.

Bad
Das Badezimmer
Dhoma fjetjes
Dhoma fjetjes
Apartmanet
Offenes Loftdesign
Dhoma ndenjes
Wohnzimmer mit Fernseher

Cmimi për një natë

Shënim: Për nje vërtetim përfundimtar te rezervimit është e nevojshme një depozitë prej 100 Euro.

Për taksen turistike, regjistrimi dhe çregjistrimi kushton 0,70 Euro në ditë për një person.

Nëse akomodimi shtyhet për: 1 ditë: +30%, për 2 ditë: +20%, për 3 ditë: +10%.

Për fëmijët nga 3 deri në 7 vjet është në zbritje (pavarësisht nga sezoni) prej 50%.

 • Sezona 15.06.20 - 14.09.20

  1-6 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 98 € 105 €
  2 Persona 146 € 160 €
  3 Persona 182 € 203 €
  4 Persona 214 € 242 €
  5 Persona 242 € 277 €
  6 Persona 266 € 308 €
 • Sezona 15.09.20 - 31.10.20

  1-6 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 83 € 90 €
  2 Persona 111 € 125 €
  3 Persona 136 € 157 €
  4 Persona 158 € 186 €
  5 Persona 177 € 212 €
  6 Persona 193 € 235 €
 • Sezona 01.11.20 - 31.03.21

  1-6 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 83 € 90 €
  2 Persona 111 € 125 €
  3 Persona 136 € 157 €
  4 Persona 158 € 186 €
  5 Persona 177 € 212 €
  6 Persona 193 € 235 €
 • Sezona 01.04.21 - 14.06.21

  1-6 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 83 € 90 €
  2 Persona 111 € 125 €
  3 Persona 136 € 157 €
  4 Persona 158 € 186 €
  5 Persona 177 € 212 €
  6 Persona 193 € 235 €

Dhomat & Apartmanet

Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


 • English (en)
 • Deutsch (de)
 • Crnogorski (me)
 • Shqip (sq)