Logo small

Aktivitetet

Në rajonin e Ulqinit dhe zonën përreth, ju mund të beni shumë aktivitete per një pushim të paharrueshëm duke filluar nga hoteli jonë Montefilla, që ofron në varësi të sezonit,llojlloj ekskurzioni dhe turni. Ne do të jemi të lumtur për kujdesjen e juaj, dëshirat dhe planet juaja individuale. Ne kemi njohuri të gjërë të rajonit dhe mund t’iu sigurojmë një kompetent përsonal. Zbuloni Malin e Zi dhe le t’iu frymëzojnë fotot e mëposhtme.

Biciklizëm më Mountainbiking
Biciklizëm më Mountainbiking
Shetitje
Shetitje
Kitesurf
Kitesurf në Plazhi në Madh
Zhytje
Zhytje
Kalërim në Plazhin e Madh
Kalërim në Plazhin e Madh
Rafting edhe lundrim më Kanu në lumin Tara
Rafting edhe lundrim më Kanu në lumin Tara
Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


  • English (en)
  • Deutsch (de)
  • Crnogorski (me)
  • Shqip (sq)