Logo small

Dhoma 2-3 personashe (24m2)

 • Shtrat dopio
 • Couch (edhe për përdorimin e fjetjes)
 • Tavolinë për shkrim dhe makiazh
 • Klimë (për nxehje dhe ftohje)
 • SAT TV
 • Frigorifer
 • Lidhje me internet falas (me Kabëll dhe Wi-Fi)
 • Dush kabinë
 • Tharëse flokësh
 • Nxemje në banjo
 • Ballkon me tavolinë dhe karrige
 • Varëse rrobash
 • Produkte për mirëmbajtje

Ne katet 1-3 gjinden kuzhina me lavaman, mikrovele, ujengrohes dhe ene te nevojshme.

Dhoma fjetjes
Dhoma fjetjes
Bad
Das Badezimmer

Cmimi për një natë

Shënim: Për nje vërtetim përfundimtar te rezervimit është e nevojshme një depozitë prej 100 Euro.

Për taksen turistike, regjistrimi dhe çregjistrimi kushton 0,70 Euro në ditë për një person.

Nëse akomodimi shtyhet për: 1 ditë: +30%, për 2 ditë: +20%, për 3 ditë: +10%.

Për fëmijët nga 3 deri në 7 vjet është në zbritje (pavarësisht nga sezoni) prej 50%.

 • Sezona 15.06.20 - 14.09.20

  1-3 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 63 € 70 €
  2 Persona 93 € 107 €
  3 Persona 119 € 140 €
 • Sezona 15.09.20 - 31.10.20

  1-3 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 47 € 54 €
  2 Persona 62 € 76 €
  3 Persona 75 € 96 €
 • Sezona 01.11.20 - 31.03.21

  1-3 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 43 € 50 €
  2 Persona 57 € 71 €
  3 Persona 69 € 90 €
 • Sezona 01.04.21 - 14.06.21

  1-3 Persona Duke përfshirë Mëngjesin Duke përfshirë Gjysëmpansionin
  1 Person 47 € 54 €
  2 Persona 62 € 76 €
  3 Persona 75 € 96 €

Dhomat & Apartmanet

Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


 • English (en)
 • Deutsch (de)
 • Crnogorski (me)
 • Shqip (sq)