Logo small
  • Wellness

Wellness

Pishine te hapur


Ne nje pishine te hapur te madhe (mesatarishte 4 metra) para hotelit Ju mundeni ne cfaredo moti te shijoni nje art te vecante te nje pervoje te masazhit dhe xhakuzi.
Outdoor Whirlpool at night
Outdoor Pool

Pishina e hapur


Pishina e hapur(10×5 metra),restaurant dhe bari gjenden perballe ne hotilin “Primafila” dhe kjo eshte gjithashtu Brenda udheheqjes sone.

Pishina e hapur


Pishina e hapur(10×5 metra),restaurant dhe bari gjenden perballe ne hotilin “Primafila” dhe kjo eshte gjithashtu Brenda udheheqjes sone.
Outdoor Pool

Pishine brenda & Sauna


Trajtimi spa ne katin perdhes me pishine brenda(8×4 metra),sauna dhe me tarrace me shtrojse u afron juve edhe ne ditet e ftohta pavarsisht stines se vitit relaksim te kenaqshem.
Logo Footer

Hotel Montefila

Bulevar Teuta 85360 Ulcinj / Djerane 8
montefila@web.de
Tel & Fax: +382(0)30407024 / Mobile: +382(0)69031474


  • English (en)
  • Deutsch (de)
  • Crnogorski (me)
  • Shqip (sq)